yran

Under lördagen så ska både Jerker Bäckström och Samuel Pont har setts i Umeå under brännbollsyran men ingen av dem deltog..Frågan är nu, kommer de att dyka upp är nästa år och med ett anmält lag, Bergen BK?? Det kommer med största sannolikhet att hända och särskillt då vädret var som det var under helgen, kanon!!! Helgens händelse var då en kille streakade efter finalen till publikens stora jubel.


På väg till A-torp

Jag vill bara bekräfta att jag är på väg att skriva kontrakt med min moderklubb IFK Anderstorp. Allt eftersom tiden gått har valet blivit klarare och klarare. Det enda som fattas är min underskrift, men jag väntar bara på att övergångspappret ska komma hit. Jag förväntar mig att jag ska vara spelklar när jag kommer hem den 15 juni.

Känner mig riktigt spelsugen och det ska bli grymt att få dra på mig A-torps matchtröja igen. Jag hoppas kunna hjälpa min moderklubb högre upp i seriesystemet, vilket inte borde vara något problem med tanke på hur laget har startat serien.  

Ett litet mål som jag satt upp är att lira Sunnanåcupen 2011 med IFK Anderstorp, vilket inte är helt omöjligt. Jag hoppas att jag får över några spelare till A-torp nästa år.

Samtidigt som jag spelar för IFK Anderstorp ska jag även träna lite med Sunnanå. Jag kan behöva lite extra träning.

Jag ser fram emot en trevlig sommar med många titlar!

#19 


Utlandsresa

Bergen BK spelarna Anders Cheung och Samuel Pont Laisfeldt ryktas vara påväg utomlands för ett träningsläger inför beachtuneringen. Det har länge sagts att de ska till Ponts hemtrakter Mallorca men nu går snacket om Kroatien och Egypten i slutet på Juni. Båda ser fram emot resan starkt men ingenting är bokat ännu. Kan även komma att bli någon till som följer med på resan, Erik A?


Pressmeddelande

Mladen "mulla" Galambos är nu klar för Bergen BK!!

"Mulla" som förra året gjorde stor succé i såväl ff och sitt lag i beachtuneringen som utespelare kommer stå mellan stolparna under årets upplaga av sommarens strandtunering. Mladen som är en av Skellefteås bästa målvakter genom tiderna är ett bra förvärv och både han själv och President Palani är väldigt nöjda med att kontraktet är påskrivet.

- Det känns fantastiskt bra att vi fått en så bra målvakt som Galambos verkligen är. Otroligt reflexsnabb och aggresiv målvakt som kommer dela ut tjuvsmällar säger en lyrisk Palani.

Galambos själv uttrcker sig såhär:

"Bergen känns verkligen som rätt klubb för mig. Kollade in dem lite ifjol och blev imponerad över deras fysiska, aggresiva samt destruktiva spel som jag verkligen tycker om. Vi ser ut att få ett väldigt spännande och bra lag i år och seger känns inte allt för långt bort!"

"Mulla" tillägger:

"Jag såg ju att Norberg stod ifjol och storspelade så är förvånad över att jag fick en förfrågan och delar gärna målvaktssysslan med honom om han själv vill, men ledningen vill ha mig som förstakepeer. Jag fick även en förfrågan av Mattias Larsson om att stå i deras lag men var muntligt överens med BBK och kände att det är en klubb som tilltalar mig"

Vi på bloggen är mycket nöjda över vårat senaste nyförvärv och tror på stordåd med honom mellan stolparna!!!


Palani

Det sägs nu att Palani kommer hem till veckan, dag är inte bestämt ännu men kanske ikväll. kanske fredag! Men ett som är säkert är att Folket i stan har börjat ladda upp för presidentens hemkost. Alla går omkring och pratar om den Grova?? Osman och hans planerade tripp till stan!

Osmab själv säger:

"Jag kanske redan är hemma ikväll kl 18.00, man vet aldrig, men utgång imorgon Onsdag är inte helt omöjligt att det blir"


tennis

Tennissäsongen har nu börjat för BBK spelarna och det har sett stundtals väldigt lovande och bra ut för att vara så här tidig på sommaren. Som vanligt så görs det mycket misstag och servarna sitter där ibland, men är oftast under all kritik!

Den som imponerat mest är Samuel Pont som har vunnit mot wille och såg ut att gå mot en vinst mot dubbelpartnern Jerker men matchen avbröts efter vandalism på planen i ställningen 5-4 och Ponts serve. Matchen mellan Pont och Bäckström var stundtals briljant där det blev många bra slagdueller som publiken uppskattade mycket. När matchen kommer att fortsättas är ännu oklart. En sak är då klart, Pont blir att räkna med under denna sommar!!!


Härliga 5-1 för A-torp!

IFK Anderstorp har fått en flygande start på säsongen. Två raka segrar och 6-1 i målskillnad kan ingen förneka. Dagens målskyttar var: Ali Jaffari, Anders Lindgren, Kamber Kalac, Daniel Hernan Riano Angulo

1-0 vinst

Torsdagens match i studentserien blev en tråkig tillställning, mycket beroende på det dåliga underlaget. Vår klass började mycket bra i första halvlek, men tappade mer och mer ju längre vi spelade. Bruno som det andra laget hette tog över taktpinnen och skapade flera filägen och chanser att göra mål. Vår målvakt var dock på tårna och täppte igen målet. Vi avgjorde sen matchen med ett långskott i matchens sista minut!

För min egen del kändes det hyfsat.

#19


romans

Som ni säkert alla vet så ha ju Birgitta "mamma b" Laisfeldt varit förälskad i Lars Åberg i flertalet år och vice versa men det har aldrig blivit något. Rykterna går nu att Lars hittat sig en ny dam och "mamma b" är inte sen med att börja leta efter nya snygga ungkarlar och idag så spanade hon in en man länge på restaurangen Johanna i parken, nämlingen Lasses mycket nära vän och Sunnanåtränaren Janne Hallberg. Samuel Pont stannade vid och pratade med honom ett tag och direkt han kom tillbaka till sitt bord ska "bissan" ha uttryckt sig detta:

"Men samuel, vem är det dära? Har ju suttit och kollat in honom och tycker han är riktigt snygg"

Efter lite mer info från Pont om vem det var och hur han är så blev hon väldigt intresserad.

"Oj, vilken härlig karl det verkar vara, stilig och ser väldigt trevlig ut, du råkar inte ha hans nummer?" ska hon även ha sagt.

Vi väntar med spänning vad som kommer hända framöver mellan dessa två!!

 

Bissan med Luis Antonio del Peso som Cheung och Pont ska besöka i sommar.

Studentfotboll

Ikväll kommer jag att lira lite studentfotboll, där min klass har en match i studentserien. Vi har far förhoppningar om att gå till A-slutspelet.

Jag har lovat president Palani att göra allt för att hålla mig i form. 

Resultat och info om matchen kommer jag med någon gång senare!

/ #19 

Beach

Finns två väldigt fina länkar från förra årets beachtunering som jag känner att man kan lägga upp för att få spelarna som inte bor i stan lite mer taggade!!

http://www.youtube.com/watch?v=EjaV2zOzqt8&feature=channel_page


http://www.youtube.com/watch?v=fVL37oteUQY&feature=channel_page

i klipp två finns det lite från Bergen ifjol så det kan ni titta på!

rykte

http://www.youtube.com/watch?v=nLDojXS4W8I&feature=related

lyssna gärna på detta under tiden↑

Som sagt så närmar sig året beach tunering med stormsteg och truppen ska snart spikas inför årets tillställning. Rykten om nyförvärv och petningar från truppen ifjol spekuleras hela tiden men kan redan nu säga att Johan Hammarbäck inte kommer vara med i år och att Olov Bergkvist mest troligt tar hans plats. John Edström samt Johannes Norberg är stora frågetecken och spelare som ryktas ta deras plats är Erik Andersson, Martin Hansenm Jerker Bäckström (målvakt och utespelare). Dessa spelare har det ryktas mycket om men nu har det kommit upp ett nytt namn!!! Mladen Galambos som spelar fotboll i Robertsfors Ik och är en av Skellefteås bästa målvakter genom tiderna sägs vara i kontakt med klubben.

President Palani kommenterar ryktet:
"Mladen är ju om inte den bästa, en av de bättre målvakter som stått mellan två stolpar i Skellefteå och han tar vi emot med öppna armar. Vi är villiga att öppna upp den omtalade lådan omdet skulle behövas för att få den reflexsnabba kepeer till föreningen"

Palani tilläger:
"Jag kommer tillbaka till Skellefteå inom kort för att göra klart med "mulla" och ser verkligen fram emot att få presentera honom som nyförvärv!!"

Bloggen har sökt Galambos utan att få svar.



Galambos

Beachturnering!

Just nu pågår en diskussion i Bergen om hur man ska ställa upp laget. Då beachturneringen på Boviken närmar sig liksom det härliga sommarvädret!

Ledningen i Bergen har förhoppningar om att 09 är Bergens år. Därför har man funderingar på att ta en dubbel i Boviken, vilket inte är helt omöjligt om man kollar på den fantastiska spelartrupp Bergen har på herrsidan. Funderingar finns även på att anmäla ett damlag. Dock är inget klart än... Men ledningen jobbar på.

President Palani ska också vara på väg till Skellefteå inom några dagar, för att se till att alla gjort sin försäsongsträning. I början av nästa vecka tror ledningen i Bergen att dom  kan släppa lagen. Det ska bli intressant att se hur Bergen ställer upp lagen, då man har värvat flera stjärnspelare inför detta år.


Ett litet tips är att anmäla sig senast före den 15 Maj eftersom att man får ett reducerat pris på anmälningsavgiften till halva priset.

#19


Basketträning

Idag var det specialträning för två BBK spelare på bollplan på tuböleskolan. Samuel Pont och William hade specialträning under korgen idag. Samuel tränade på spelet under korgen och blocks. William tränade 2,-3 pointers och inspel till jättebebis. Samme tyckte bestämt att utstyrseln var viktigast och han presterade på den punkten med en orange van nistelrooy. Bergen blir farliga i basket iår 

rykten

Enligt ett nytt rykte så sägs det att norrmannen Martin Hansen ska ha skrivit på ett 3 års kontrakt för klubben. Martin som är Norges svar på Palani, snygg och har ett näsa för mål skulle göra stor succé i BBK enligt experterna är dock inte klar för klubben. I framtiden så får vi då se för denne spelare är högaktuell för klubben och tror att Palani kommer slå sig ner för att föra en diskution om kontrakt inom kort!!

Osman har länge sagt att han skulle lägga skorna på hyllan för klubbens bästa, kanske är dags nu?


#62

Roligt tidsfördriv för Invitational deltagare!

GOE anordnar en liga i xperteleven för alla deltagare i GOE. Jag kommer själv att delta som Crystal Palace FC bara jag blir godkänd.
Jag tycker så många som möjligt borde vara med och spela och visa vem som är den riktiga Lagerbäck!

I övrigt verkar det inte hända så mycket i Bergen just nu vad jag har fått veta. Tråkigt att det stora ansiktet utåt Pont Laisfeldt inte kan skriva lika mycket, han brukar allt som oftast sitta på några smaskiga rykten.

Har just kollat på Ryssland-Vitryssland och måste säga att jag blir imponerad av Vitryssarna och det lingonstämpeln kan man nog redan nu tvätta bort. Med Dinamo Minsk i KHL kommer dom nog allt som oftast att ha ett väldigt samspelt lag i VM som dessutom får spela i en liga där många lag håller hög klass. Samma sak gäller Lettland, men det har nog ingen missat!


Champions League möte ikväll mellan Chelsea och Barcelona. Svårt att tippa men skulle jag sätta pengar på någon så blir det nog Barca, Chelsea är ju tvungna att öpnna sig på ett annat sätt än senast.

Personligen håller jag på Chelsea i denna kamp men tycker egentligen att CL inte är så jätteintressant, Liverpool är ju utslagna.


Även om det inte blir många vettiga rader så blir det iaf ett nytt inlägg, tack för mig!


/ # 89


hmm

Hallå, Samuel Pont här.. Har ju som fredrik nämnt i ett tidigare inlägg flyttat och har inge internet där än så har inte kunna komma med något nytt på sensaste tiden och tycker det är mycket bra av Whike och Fredde att ta ansvar och skriva som flera andra bör göra!!?? Cheung? Osman? Wille?

Vad har då hänt de senaste veckorna? Jo, Osman har tagit kontakt med några damer till damklubben som fortfarande är lite tunn. Sen har även Pont och Palani diskuterat hur vi ska lägga upp truppen till beach och invi i sommar och det ser vädigt intressant ut må jag säga. Ryktena säger att Cheung ska bli sjunde man men han är ju stjärnan trots allt...

Whike har ävern gjort att fantastiskt jobb i Norge där han scoutat fram några väldigt ntressanta spelare som kanske får dra på sig den gula tröjan i framtiden.

Jag hoppas alla börjar ta ansvar och skriva saker på bloggen, alla vil ju veta hur det går med Denise Tang och tjejen på marks and brands för Cheung t.ex.

Norges bästa lag?


Bakre raden fr. vänster: Jesper Hoel, Vidar Hoel, Truls Heiborg.
Främre raden fr. vänster: Simen Andersen, Martin Hansen, Peter Bäckman.


Efter månader av scouting, en massa filmtittande och många timmar i bilen för att se på några av norges bästa beachspelare är nu resultatet klart.  Jag tror mig ha hittat några av de mest kompetenta spelarna inom genren. Dessutom har varje spelare en mycket speciell historia!

En presentation av laget:

Jesper Hoel: Tung mittspelare som inte räds närkamper. Mycket nyttig i det defensiva arbetet över hela banan eftersom han mer än gärna trycker till sin motståndare. Den unga åldern kan dock skina igenom ibland. Hockeyspelare som de senaste säsongerna spelat tillsammans med Skellefteåbekantingarna FNäsvall och Jens Nyström i Comet.  Nu klar för Sparta från Sarpsborg.

Vidar Hoel: Far till Jesper. Ingen vet hur gammal han är men hans fysiska status är enorm. Rutinen är ovärderlig och han kan snabbt ta ner motståndare på jorden och räds inte skitsnack från motståndare. Han vet hur snacket från ungdomar ska tas eftersom han jobbar med dem dagligen. Klipper gärna bort ärmarna på sina t-shirtar för att framhäva sina biceps. Sätter sig i respekt hos motspelarna.

Truls Heiborg: Kapten. Härförare som fixar träningsmatcher. Vet hur man marknadsför en klubb som ett varumärke. Slitvarg som hatar att förlora. Stark i luften dessutom. Har Vålerenga i hjärtat där han jobbar med marknadsföring. Känner Anders Fredriksen och övriga Enga!

Simen Andersen: Bra fart under fötterna. Serverar lagets stjärna Hansen med passningar som sitter som klister på fötterna. Har de senaste månaderna tillbringat sin tid i Kanada. Kan ha utvecklats ytterligare som spelare. Har en syster som körat till den stora norska Hiphop-akten Gatas Parlament.

Martin Hansen: Lagets stora diva. Med all rätt. Alltid i centrum då utseendet drar till sig uppmärksamhet. Älskar att göra mål och tar ofta åt sig av äran för vinsterna laget erövrar. Teknisk spelare som kanske inte har högsta fart. Lillebror till Brynäs Mads Hansen som spelar A-VM för Norge. Själv spelar han för moderklubben Manglerud Star som han hjälpte upp till eliteserien i år. Kommer ursprungligen från just Manglerud, som likt Anderstorp är en stadsdel för arbetarklassen!

Peter Bäckman: En svensk bland norrmännen. Bäst kondition i laget. En spelare med låg tyngdpunkt som är tuff att möta i närkamperna. Räds ingen och är inte rädd för slagsmål om det behövs. Ställer upp i alla lägen. Har spelat division 4-fotboll  Umeålaget Tegs SK. Nu värvad till Norge. Son till den nu bortgångne legendariske kusken Ulf Bäckman.


Nu är det upp till President Palani att bedöma om någon av dessa kan vara aktuella. Själv tar jag semester efter ett långt scoutande. Återkommer med nya inlägg inom kort!

/ V

RSS 2.0