Liten och teknisk thailändare

För det första måste vi be om ursäkt för den usla uppdateringsfrekvensen. Vi ska försöka höja oss. Men vad har hänt sedan turneringsvinsten i Södertälje?!

Firma Pont-Palani är i Norges huvudstad och arbetar som aldrig förr samtidigt som dom försöker leva upp till dom beryktade partysvenskarna. Träningsmässigt ser det bra ut hos duon, Pont gymmar varje dag medans Palani jobbar dygnet runt i suit med ett par glänsande skor. Det finns inget att klaga på där. Vi vet sedan tidigare att Palani inte behöver sin försäsongsträning, han är ändå bäst när det gäller!
Sen har vi gänget i Skellefteå. Grenholm, Lindh, Enberg, Bergkvist och Englund. FF-kvartetten kör på hårdare än någonsin, Lindh gnetar på med A-torp som förra veckan slog Sunnanå i ett cupderby. Otroligt stort! Man kan inte annat än påstå att det ser bra ut. Grenholm går även i sin fars fotspår och jobbar extra som lärare.
Till sist har vi Cheung som jobbat på bra med rehab och blivit kvitt med sina ljumskproblem. Nu har han även skaffat ett gymkort på Uppsalas dyraste gym och kör mycket spinning. Fokuset ligger på konditionen men det blir även en hel del ass'n'abs.
Cheung som även spelade match idag med VP kommenterar:
- Jag såg min överman idag i det andra laget. En thai! Han hade en likadan kroppsbyggnad som mig fast med en fin musche. Hade snabba fötter, skicklig med bollen, teknisk som fan, bra speluppfattning men fram för allt så kunde han verkligen driva bollen med faart. Skender skulle ha älskat killen! Tror att jag och han skulle bilda ett innermittfältspar som skulle göra underverk i fotbollsvärlden.
Om ett par veckor samlas delar av BBK i Oslo. Ses där!

RSS 2.0