sista dagen i backen

Äntligen sol och bra väder i backen idag så idag pallrade sig Pont ut i backen. Dock var det väldigt mycket snö och spårigt i backen efter gårdagens snöstorm men det hindrade inte Pont att åka och även försöka ta några fina naturbilder.

Allt gick enligt planerna i backen, utvecklade min offpist åkning med lite längre och andra banor som kändes riktigt bra. Även i den spåriga backen gick det bra trots att det var lite svårare. Det var en riktigt bra åkdag fram till en högersväng långt ner i backen. Vänsterskidan fastnar i den spåriga snön och flygar av och likkaså den högra skidan och självfallet flyger Pont fram och slår ansiktet i den mjuka snön.

Pont känner en liten smärta i vänsterknät men inte så farlig så efter att ha  hämtat andan tar han på sig skidorna igen för att åka ner. Men det är då den stora skadan märks, vänsterskidan ser inte riktigt ut som före fallet och väl nere i backen så ser Pont att skidan knäckts och blivit en spricka i den.

Helt otroligt kan folk tycka men alla som känner Samuel vet att han har en tendens att riva sönder saker så var väl bara en tidsfråga egentligen.


norge

Julafton har nu varit och kan sammanfattas med ett ord, fantastikst.. Julklapparna och maten var riktigt bra och förmiddagen i backen med Sara.
Dagen har dock varit mindre lyckad med snöstorm som gör att man inte kan vistas utomhus men då har man besökt hotellets bassäng.

Snart måndag då planet går hem till Skellefteå och ett antal viktiga möten och gemensamma med Cheung, Palani och Lindh då taktiska detaljer ska diskuteras inför Sunnanåcupen.


Viktigt meed mössa



Dag 1                     Dag 2

årets bild?

 

Pont får sig en överblick.

 

#62






Norge dag 2 och 3

En stor och varm tekopp har just avnjutas uppe på Norefjäll och bara en timme kvar till julafton. Tiden i Norge har varit grymt bra såhär långt och ska väl förhoppningsvis vara minst lika bra. Det blir inte sämre av att Sandra bara bakar och bakar, just nu negerbollar som skall tryckas med glädje.

Igår kväll (Tisdag) så drog jag, Sara och hennes Kille? Oskar och klättrade där jag var den enda somn klarade hela väggen på 16m trots en viss rädsla för höjder. Vi hann även med lite airhockey och sedan ett bröstpass på gymmet. Därefter åt vi pizza på pizzerian och kvällen avslutades med lite PES 10 med Oskar där resultatet blandades.

Idag Onsdag så drog jag och Sara ut i backen. Nu kunde man åka hela vägen ner till byn och det var grymt brant men en utmaning. Jag känner att jag har utvecklats enormt som både skidåkare och person dessa två dagar uppe på fjället. Mycket bättre sikt idag men ändå svårt att se mot slutet av dagen då Sara höll på åka vilse.
På kvällen har vi såga ner en gran och därefter slappnat av på hotellets relax avdelning.

Höghöjdsträningen samt skidträningen har gett mig nya möjligheter för att bli Sunnanåcupens bästa spelare.

Direkt från Norge av saamuel Pont Laisfeldt #62



Dags för gemensam

Måste bara säga att Avatar var en riktigt grym film, såg den igår med j.lindh, palani och marcus. Förutom att se bio har Whike kommit hem med t-shirten. Otroligt snygga!

Idag så har jag träffat sir Kenn Hansen, där vi snackade om kommande säsong men framförallt sunnanåcupen. Med största sannolikhet kommer inte sir Kenn kunna närvara under denprestigefyllda cupen.

Kan också meddela att stjärnan Morris Lewis (som spelat med pont, j.lindh, och även logart) ska heja fram IFK anderstorp i sunnanåcupen, som kommer vara en av troligtvis hundra atorp-fans på läktarna.

Snart är det även dags för en gemensam!



#19 

Norge dag 1 och två.

Klockan är fyra och jag och min skidcoach Sandra Holmstrand har just kommit hem efter ett x antal timmar i skidbacken, så tänkte ta tid och berätta lite om resan såhär långt.

Måndag


05.00 klivar vi upp och tar bussen 06.00  för att senare ta flyget 07.00 i snöstormen som varade. Väl framme på Arlanda tog vi någon cheeseburger för att direkt efter träffa A-torp legenden Viktor "Whike" Agnarsson. Planet till Oslo var sedan 40 min försent så missa bussen som skulle ta oss upp på Norefjäll eller vad stället nu heter så fick vänta 4 h i Oslo med massa packning så hann träffa en annan BBK:are, Erik Andersson. När vi sedan var framme vid 9 efter 2 timmars buss så blev det tacos och poker vid 00.00.

Tisdag

Idag klevv vi upp 11 kanske, tog frukost och gick och hyrde skidor för resten av veckan. Sedan begav sig jag och Sandra upp på berget och prövade på olika backar och liftar och sikten var under all kritik. Bild på det kommer sen. Sedan tappa vi bort oss när vi  skulle hem så blev lite offpist och på längdskidspåret för att komma till hotelet där jag nu sitter och ska se that 70´s show och planerar framtida skidresor med Cheung då kanske en viss Palani får hänga på och lära sig...

#62

!!

Nu är det klart. Samuel Pont Laisfeldt skrev på för A-torp igår!! Kontraktet gäller dock endast inomhus spel så i Sunnanåcupen kommer man kunna se honom spela tillsammans med de endra två från den gyllene generationen kryddat med kurdiks kämparglöd. Vi pratar såklart om att A-torp kan komma att ha hela cupens bästa?! fyra med Palani, Pont, Cheung och Lindh som alla dessutom representerar BBK.

Pont laisfeldt gör en "foppa" genom att spela gratis enligt säkra källor och det glädjer givetvis många fans i curva nord. Sen kan bloggen även avslöja att kapten  Osman "Svartvadet" Palani är mycket nöjd med att Pont kommer hem till moderklubben och att IFK siktar absolut på minst kvartsfinal.

Sunnanåcupen kan man besöka på Eddahallen den 5e och 6e Januari.

Får grabbarna jubla igen?? 


RSS 2.0