sista dagen i backen

Äntligen sol och bra väder i backen idag så idag pallrade sig Pont ut i backen. Dock var det väldigt mycket snö och spårigt i backen efter gårdagens snöstorm men det hindrade inte Pont att åka och även försöka ta några fina naturbilder.

Allt gick enligt planerna i backen, utvecklade min offpist åkning med lite längre och andra banor som kändes riktigt bra. Även i den spåriga backen gick det bra trots att det var lite svårare. Det var en riktigt bra åkdag fram till en högersväng långt ner i backen. Vänsterskidan fastnar i den spåriga snön och flygar av och likkaså den högra skidan och självfallet flyger Pont fram och slår ansiktet i den mjuka snön.

Pont känner en liten smärta i vänsterknät men inte så farlig så efter att ha  hämtat andan tar han på sig skidorna igen för att åka ner. Men det är då den stora skadan märks, vänsterskidan ser inte riktigt ut som före fallet och väl nere i backen så ser Pont att skidan knäckts och blivit en spricka i den.

Helt otroligt kan folk tycka men alla som känner Samuel vet att han har en tendens att riva sönder saker så var väl bara en tidsfråga egentligen.


Kommentarer
Postat av: Stina, en av alla kussar....

men hallå:) det är väl standard att nåt sånt där händer... kanske ligger i familjen pont att ha otur med roliga grejer... men även laisfeldt...suck ;):)låter i och för sig mycket härligt att susa nerför backarna... har ni haft det kul?:)

2009-12-30 @ 21:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0