Krönika

Det var drygt en vecka sen vi vann turneringen i Södertälje och vi svävar fortfarande på moln. Förväntningarna var skyhöga från Bergens sida på sig själva, samt utomstående källor. Bl.a. så använde sig "the beach" av Bergens varumärke för att locka lag, publik och sponsorer. Betway tippade oss som etta med blygsamma 3 ggr pengarna och fick rätt. Vi for dit för att segra men även för att ha kul tillsammans som en liten avslutning på detta
framgångsrika år med tre titlar.
Arbetet för nästa säsong har redan påbörjat då det största målet är "Åhus beach soccer" i Juli. Truppen är näst intill klar och pappersarbetet är i full gång. Vad som är nytt till nästa säsong är att vi förstärkt det administrativa med att ta in Erik Andrén som kommer ta hand ekonomin etc.
William Grenholm ska till USA och college för att lära sig lite av den amerikanska ungdomskulturen samt deras mentalitet till idrott och att segra. Vi ser många likheter mellan amerikanernas patriotism och vår kärlek till BBK genom att båda alltid är bäst när man representerar sitt land och vi vårt lag. Bäst när det gäller!
Hur har veckan varit för Pont och Cheung då? Jo, långtråkig men fokuserad. Cheung hade en tenta att plugga till(Kinesisk historia). Pont har däremot surfat på framgången genom att leva som en sann sportstjärna. Vilket betyder mycket åkande som fika själv på caféer. Ponts vistelse slutar imorgon. Sista kvällen tillsammans har de gått en skön kvällspromenad samt avnjutit den mest klassiska gemensamma måltiden korvstroganoff.
För Cheung betyder det här ännu mer plugg och för Pont så blir det London till Fredag.
MVH: YSCA

RSS 2.0