Mustaschkampen

Som folk sedan tidigare vet så pågår ju mustaschkampen där Bergen spelarna Olov Bergkvist och Samuel Pont är med och bidrar till cancerfonden.

"Det är så jävla nice att spara "musche"" tycker Olov som inte fått några glåpord alls utan bara hyllningar av framförallt tjejer.

- Är man fräsch och ungkarl som stöder cancerfonden så är man ett riktigt kap fortsätter Bergkvist som har många krokar i sjön!

Pont Laisfeldt däremot tar det hela med ro. "Börjar man komma upp i åldern som jag så är det dags att spara ut mustasch och nu är det ett gyllene tillfälle att pröva. Visst har folk varit lite skeptiska och så men som man brukar säga, en stilig man passar i allt och jag passar onekligen bra i min ansiktsprydnad"

Har för tillfället ingen bild på killarna men kanske kommer senare under veckan om vi har tur!

#62

13 juni

Riktigt skönt med sommar här i Uppsala, det har varit strålande väder i ett par dagar nu. Snart är skolan slut och då väntar en spännande period med både Bergen och IFK Anderstorp. Denna period börjar den 13 juni, samma dag som A-torp spelar borta mot ett Ålund som imponerat och inlett riktigt starkt med klara segrar. Tar nattåget hem dagen innan (12 juni), med andra ord finns det stor risk för jetlag, så vi får se hur det blir med speltiden eller om jag ens får vara med i truppen. Sir Kenn Hansen bestämmer hur det blir med det.

Kommer att träna hårt i sommar, förhoppningsvis blir det mycket bollande på gamla q med arbetslöse William Grenholm. Ska försöka, likt förra sommaren, styra upp lite löpning med jättebebisen och Bergen-aktuella Oscar Burström.

Mål
  • Ta dubbeln med Bergen (NLBS och invitational).
  • Ta steget upp med A-torp. Fyran nästa!

Skulle vilja säga att målen är mycket rimliga. Kvalitén på lagen är det inget fel på, det enda som kan sätta stopp för målen är skador och underskattning.

Om A-torps nyförvärv Johan Logart Viklund imponerar i sommar kan det bli möjligt att han erbjuds kontrakt i Bergen. Logart har som bekant meriter från div 1 och är en spelartyp som Bergen söker. Palanis oljepengar kan komma att användas i en eventuell övergång. Ledningen i Bergen har varit i kontakt med Logart och diskuterat lite löst.



#19

RSS 2.0