Kinesisk vecka

Cheung är hemma i stan och trashet har redan börjat med Kernell. Som alla vet så har de haft olika dispyter efter Sunnanåcupen då Cheung barkade loss och riktade ett slag mot ansiktet. Klart Bergen tar Cheungs parti och skulle det hända igen så finns vi bakom Cheung!

- Kernell är en poussy, han går omkring och tror han är någon jävla cirkusapa och kan vara som han vill. Jag har sagt till honom att jag är redo när han vill men killen vågar inte ens titta mig i ögonen, för att inte tala om facebook. Så länge jag slipper se honom är det lugnt. Jag ska ju fara imorgon på ff:s träning och är han där så får han ta konsekvenserna säger Cheung.

Om veckan som kommer säger Cheung såhär:

- Nu ser jag fram emot en fullspäckad vecka med mycket Bergen-aktiviteter. Det jag syftar på är främst de utsökta gemensamma med red port som huvudingrediens. Att det är oftast gris på menyn så kan inte alla delta.
På fredag så vankas det utförsåkning i Bygdsiljum vilket jag ser framemot.


Joakim Johansson

Som så många gånger förr så ryktas det om att GOE spelaren Joakim Johansson är påväg till Bergen BK.

Under hela försäsongen ifjol så var Bergen och Johansson mycket nära varandra men kunde aldrig komma överens. Lycklsele produkten Johansson som har en spelstil som BBK gillar har själv sökt kontakt med ledningen och uttryck sig om en stor önskan att få dra på sig den gula dressen.

Samuel Pont säger såhär om situationen:

"Johansson verkar vara väldigt desperat över att få lämna GOE, vilket jag också förstår. Jag sa till honom att truppen nästan är stängd och då sa han direkt hejdlöst: "Vi måste ha ett möte. Vad kan jag tillföra ert lag? Jag är i bra form och behöver bara putsa till nå små detaljer inför sommaren". Han är inte den första, och förmodligen inte den sista som vill lämna GOE för Bergen och tar med sig klagomål på båda Bergman och den patetiska Hasslow. Johansson är en spelare men också personlighet med egenskaper som vi är klart intresserade av.

Bloggen fick sig även en stund med Johansson som säger detta:

"Jag kan inte vara kvar i klubben och tog kontakt med Pont idag för jag tycker vi har en del att diskutera angående fotbollen. Jag är otroligt sugen på att få spela med BBK, men är inte ute efter bråk som den aroganta klubbledingen i GOE vill.

Ledningen i Bergen kommer att ta ett möte med Johansson under påsk då även Cheung kommer hem.




Trupper

Preliminära trupper till sommarens cuper kan vi presentera:

Beach:
Mv: Mladen Galambos, Johannes Norberg, Fredrik Enberg

B/mf/Fw:Osman Palani (k), Olov Bergkvist, Anders Cheung, William Grenholm, Samuel Pont Laisfeldt, Leo Englund, Erik Andersson, Joakim Wikberg, Jerker Lindh

Invitaional:
mv: Johannes Norberg, Fredrik Enberg, Bi

B/Mf: Anders Cheung, Jerker Lindh, William Grenholm, Vktor Agnarsson, Erik Andersson, Olov Bergkvist, Fredrik Winka Fjällström, Daniel "DC" Cristoffersson, John Edström, Joakim Wikberg

Fw: Alexander Lindgren, Fredrik Lindqvist, Leo Englund, Samuel Pont, Oscar Burström!!!

Samt president och kapten Palani


Fredrik Enberg

Bergen Bk fortsätter att rekrytera stormålvakter till föreningen.

Fredrik Enberg, numera målvakt i Skellefteå FF, föredetta Piteå IF har nu skrivit på ett kontrakt med Bergen över 4 år. Fredrik som är född 1988 och med meriter från pojklandslaget är kanske den mest meriterade spelaren i BBK:s historia. Han har även varit på provspel i både Djurgården och Hammarby som var mycket intresserade av honom innan en handledsskada satte stopp.

Enberg som är en väldigt atletisk och vältränad målvakt (192 cm, 90 kg) dominerar sitt straffområde på ett väldigt elegant och majestätiskt manér. Han är även en målmedveten och tävlinginriktad kille som skulle offra sin högra hand för att få vinna titlar med Bergen Bk.

Enberg är tilltänk som andra målvakt till Beach tuneringen och eventuellt som första keeper under Invitaional.



Bloggen har försökt nå både Enberg och president Palani för kommentarer utan att lyckas. Vi hoppas dock kunna komma med det senare i veckan.


Anders Cheung

Sent igår kväll gick GOE ut med att Bergenspelaren Anders Cheung har skrivit på för de regerande invitationalmästarna Murbräckorna, klicka på länken för att läsa mer, http://www.laget.se/GOE/24830-nyhetsarkiv-item-1184760.html.

Bergen BKs ledning dementerar uppgifterna från GOE kraftigt samtidigt säger klubbens president Osman Palani att ett möte med Cheung har planerats i början av nästa vecka.


RSS 2.0