Alexander Lindgren på väg till IFK A-torp!!

Bergens snabbe anfallare Alexander Lindgren har tränat med A-torp nu i två veckor och har imponerat på både fansen och klubben. Med sina kvaliteér kommer han att tillföra mycket i div. 6 klubben, som just nu saknar en snabb målskytt på topp.

Bergenspelaren Anders Cheung som även han spelar i A-torp säger:
Lindgren är exakt den spelartypen vi behöver just nu. Han kommer att få mycket bollar att jobba med från både mig och Bäckström, det vet jag att han gillar. Vi ska försöka utnyttja hans snabbhet och kondition så mycket som möjligt. Det här kommer bli grymt, många fina mål kommer att bjudas på när A-torp spelar.

Tidigare i vår har han tränat hårt med Sunnanå men innan seriespelet började tackade han för sig och satsade på den civila karriären. Nu är suget tillbaka hos den löpstarka anfallaren och en mer taggad spelare går inte att hitta.

Lindgren väntas skriva på denna veckan eller i början av nästa om allt flyter på som det ska göra. Det kan bli så att Lindgren blir spelklar till det hyperviktiga toppmötet mot Kusfors.  


Alexander Lindgren tillsammans med sin radarpartner Samuel Pont Laisfeldt.

Tennissäsongen fortsätter.....

På söndagskvällen gjorde två  bbk:are upp på skogtennisstadion efter att S.P-L lämnat återbud.De två var s.y cheung och j.lindh. Cheung som tidigare i år vunnit en 3 setare under väldigt konstiga förhållanden med dåliga bollar och skadad motståndare var väldigt självsäker före match. Och det började bra för hans del, han gick tidigt upp till 1-0 i set och 2-0 i andra. Då kom upphämtningen.En upphämtning som lindh visat upp tidigare i år när han slog S. P-L med 2-1 i set efter att ha haft matchbollar mot sig. Denna gång var det emellertid cheung som stod för motståndet och han brukar inte släppa ledningar. Cheungs svaga andra servar stod för avgörandet denna kväll då Lindh enkelt kunde placera in dem ibland med kraft ibland med precison och rätt så ofta med dem båda tillsammans. Med andra ord en rättvis seger. Vi väntar med spänning på fler internmatcher mellan bbk:are då en lagmatch mot te.x goe inte är aktuellt då deras spelare håller en pinsamt låg kvalité.



RSS 2.0