Åker i helsinki

God kväll!

Hoppas att alla i Skellefteå har en trevlig midsommar, har hört att Bergen-spelarna William och Samuel tagit en gemensam middag. Mycket bra, viktigt med gemenskap som stärker våran lagkänsla! Det kommer synas på planerna att vi har tagit många gemensamma.

Som dom flesta vet så kommer jag inte vara med i årets NLBS pga privata skäl, måste säga att jag är tacksam till ledningen som valde att släppa mig på semester. Jag tror att Winka skulle vara en mycket bra ersättare till mig, förhoppningsvis har han tid och lust att spela med Bergen. Det är inte vem som helst som får ett kontraktserbjudande av ledningen. President Palani är väldigt noggrann med detta, spelaren som kommer in i Bergen ska hålla en hög nivå på alla plan, vilket jag vet Winka gör!

Jag kommer att följa lagets bravader här på bloggen, lycka till!

#19

Beach

Anders Cheung har tackat nej till årets upplaga av NLBS pga familjeskäl och det beklagar ledningen i BBK. Cheung är lagets största stjärna med en högerfot av högsta kvalité och ersättare har varit svår att hitta men nu har det ljusnat. Fredrik Winka Fjällström, till vardags spelande i Robertsfors IK är nu nära Bergen. Winka är en hårt arbetande terrier med två utsökta fötter och är likt Cheung frisparks-specialist.

Över ett år har Bergen varit intresserade av den samiska landslagsmannen och arbetat hårt för dennes underskrift. Inga papper är påskrivna men båda parterna ser ut att komma överens.

- Det känns verkligen inspirerande att få dra på sig den gula matchströjan och få spela NLBS med BBK. Man säger att det alltid svårare att vinna det andra året än första och jag vill bidra med att se till att vinna i år. Jag blev lite förvånad över att ledningen ringde för jag vet att Bergen har ett erkänt starkt lag på papperet men de beövde en ersättare säger winka.

- Det som får mig att tveka är att det är under semestertider och kanske ska på en utlandsresa med damen min och det sa sportchef Pont att han förstår. Men direkt jag vet hur det blir så ska jag meddela ledningen fortsätter Fredrik som vill ha nummer 88 som lindros.

                                    
           Ut!                                                         In?
Bloggen har försökt få tag i president Palani utan framgång men ska försöka nå honom en annan dag.


#62

RSS 2.0