Fredrik Lindqvist ryktas till GOE

Efter att följande artikel presenterats på GOEs hemsida känner Bergen BK att vi måste klargöra hur det ligger till.

http://laget.se/goe/24830-nyhetsarkiv-item-1226694.html

Fredrik Lindqvist skrev ifjol på ett kontrakt med Bergen BK som löpte över 1+1 år. Båda parter var överens om att fullfölja kontraktet, Fredrik tillhör alltså fortfarande Bergen BK, och är glad över det.

- Det stämmer att jag pratade med Lagerqvist på Soo shim där jag nu börjat träna, men vad jag kan minnas var det inget som rörde min relation till GOE respektive Bergen. Jag är väldigt nöjd med min nuvarande kontraktsituation och efter fjolårets misslyckande känner jag mig mer sugen än någonsin att få prestera och ge tillbak till Bergen för det förtroende dem visat för mig. Det var inga tveksamheter alls för mig att fortsätta i Bergen. Det är en proffsig & välskött klubb som tar hand om sina spelare på ett bra sätt. Och framförallt vet jag att vi varje år har chans att vinna titlar, något som var avgörande när jag gick till Bergen ifjol.

- Det nämns i artikeln att du är i bra form, har du någon kommentar till detta?

- Jag har tränat hårt nu för att komma i form inför Invitational och har tappat många kilo, och nu har jag ju även utnyttjat division 6 klausulen i kontraktet och kört hårt med Clemensnäs, så formen är på god väg och jag kan förhoppningsvis vara i toppform till invitational säger en blygsam Fredrik och fortsätter:

- Det är alltid tråkigt när det blir såna här missförstånd, jag är säker på att Lagerqvist bara missförstått mig på något vis och inte bara startat ett rykte, han har alldeles för bra moral för det. Men jag kan försäkra er alla om att min lojalitet ligger hos Bergen och ser fram emot en säsong i segerns tecken.

Hoppas nu att vi kan lägga detta befängda rykte åt sidan och fortsätta med förberedelserna inför Invitational.

Rehab

Idag spelade BBK Anders Cheung en träningsmatch med IF VP där man mötte ett hyfsat div 4 lag. Cheung som hade lite känningar före match spelade hela matchen och fick hänga dit en kasse, dock så var det inget inget smart val av Cheung att spela denna match.

- Nu efter matchen har jag enorma problem med att bara gå i lägenheten. Jag kände före matchen att jag hade lite ont kring ljumskområdet och trodde att det skulle hålla. Nu är det bara bita ihop och köra rehab, säger en lugn Cheung.

Presidenten Osman Palani fick höra nyheten från bloggen och var inte alls glad.

- Cheung är en grymt viktig spelare och jag hoppas att skadan är lindrig. Förhoppningsvis ska det här inte vara någon fara för NLBS i sommar, kommenterar en fåordig Palani.


bygdsiljum

se videoklipp på BBKs användare på youtube

http://www.youtube.com/user/BergenBK#p/a/u/1/xI6p2VBfTPc


http://www.youtube.com/user/BergenBK#p/a/u/0/thGrUy6ctxY


Bygdsiljum med BBK:are

Igår förmiddag drog Bergenspelarna Wiliam Grenholm, Anders Cheung och Samuel Pont Laisfeldt till skidmetropolen Bygdsiljum. Även damspelaren Lisa Hägglöf var med och imponerade. På schemat stod puckelpist, off-piståkande och mycket style, bland annat försökte Grenholm och Cheung på svåra konstnummer som 180 och sidegrind.
Kul var ordet, hektiskt funny. Men tricksen gick lite så där men tror på en rejäl förbättring med lite mer träning.
Tråkigt nog avslutades dagen med en skada. Olyckan skedde då bergens nr 33 William Grenholm skulle sätta sina åkfärdigheter på prov genom att försöka sig på en backfront 540 med heelflip. Tricket såg till en början ut att gå vägen men vid landningen hände något. Skidan lossnade och landningen blev katastrofal. Har inga närmare detaljer kring själva olycksfallet men vittnen säger att ett antal benpipor kunde beskådas.

William blev senare inkörd till akuten där han genomförde röntgenoperation (röntgen/operation at the same time).
Det blev ett lyckat ingrepp och William har tränat stenhårt med rehab och förväntas kunna spela måndagens match mot Ersboda.

Dagens outfit:
Det blir bra


RSS 2.0