rykte

http://www.youtube.com/watch?v=nLDojXS4W8I&feature=related

lyssna gärna på detta under tiden↑

Som sagt så närmar sig året beach tunering med stormsteg och truppen ska snart spikas inför årets tillställning. Rykten om nyförvärv och petningar från truppen ifjol spekuleras hela tiden men kan redan nu säga att Johan Hammarbäck inte kommer vara med i år och att Olov Bergkvist mest troligt tar hans plats. John Edström samt Johannes Norberg är stora frågetecken och spelare som ryktas ta deras plats är Erik Andersson, Martin Hansenm Jerker Bäckström (målvakt och utespelare). Dessa spelare har det ryktas mycket om men nu har det kommit upp ett nytt namn!!! Mladen Galambos som spelar fotboll i Robertsfors Ik och är en av Skellefteås bästa målvakter genom tiderna sägs vara i kontakt med klubben.

President Palani kommenterar ryktet:
"Mladen är ju om inte den bästa, en av de bättre målvakter som stått mellan två stolpar i Skellefteå och han tar vi emot med öppna armar. Vi är villiga att öppna upp den omtalade lådan omdet skulle behövas för att få den reflexsnabba kepeer till föreningen"

Palani tilläger:
"Jag kommer tillbaka till Skellefteå inom kort för att göra klart med "mulla" och ser verkligen fram emot att få presentera honom som nyförvärv!!"

Bloggen har sökt Galambos utan att få svar.



Galambos

Kommentarer
Postat av: Anonym

kurdmusik=)

kanske det vackraste jag hört!

2009-05-12 @ 17:25:27
Postat av: norran

när anländer du ?

2009-05-13 @ 16:51:45
Postat av: Louise

Menar ni att jag är sparkad som fotbollsfru nu?! Jag är djupt sårad samme pont!



Förövrigt så är lillan sugen på en tennismatch mot ovanstående så du kan ju höra av dig till hennes far för att fråga om lov ;)

2009-05-28 @ 20:31:52
URL: http://chiqquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0