Norges bästa lag?


Bakre raden fr. vänster: Jesper Hoel, Vidar Hoel, Truls Heiborg.
Främre raden fr. vänster: Simen Andersen, Martin Hansen, Peter Bäckman.


Efter månader av scouting, en massa filmtittande och många timmar i bilen för att se på några av norges bästa beachspelare är nu resultatet klart.  Jag tror mig ha hittat några av de mest kompetenta spelarna inom genren. Dessutom har varje spelare en mycket speciell historia!

En presentation av laget:

Jesper Hoel: Tung mittspelare som inte räds närkamper. Mycket nyttig i det defensiva arbetet över hela banan eftersom han mer än gärna trycker till sin motståndare. Den unga åldern kan dock skina igenom ibland. Hockeyspelare som de senaste säsongerna spelat tillsammans med Skellefteåbekantingarna FNäsvall och Jens Nyström i Comet.  Nu klar för Sparta från Sarpsborg.

Vidar Hoel: Far till Jesper. Ingen vet hur gammal han är men hans fysiska status är enorm. Rutinen är ovärderlig och han kan snabbt ta ner motståndare på jorden och räds inte skitsnack från motståndare. Han vet hur snacket från ungdomar ska tas eftersom han jobbar med dem dagligen. Klipper gärna bort ärmarna på sina t-shirtar för att framhäva sina biceps. Sätter sig i respekt hos motspelarna.

Truls Heiborg: Kapten. Härförare som fixar träningsmatcher. Vet hur man marknadsför en klubb som ett varumärke. Slitvarg som hatar att förlora. Stark i luften dessutom. Har Vålerenga i hjärtat där han jobbar med marknadsföring. Känner Anders Fredriksen och övriga Enga!

Simen Andersen: Bra fart under fötterna. Serverar lagets stjärna Hansen med passningar som sitter som klister på fötterna. Har de senaste månaderna tillbringat sin tid i Kanada. Kan ha utvecklats ytterligare som spelare. Har en syster som körat till den stora norska Hiphop-akten Gatas Parlament.

Martin Hansen: Lagets stora diva. Med all rätt. Alltid i centrum då utseendet drar till sig uppmärksamhet. Älskar att göra mål och tar ofta åt sig av äran för vinsterna laget erövrar. Teknisk spelare som kanske inte har högsta fart. Lillebror till Brynäs Mads Hansen som spelar A-VM för Norge. Själv spelar han för moderklubben Manglerud Star som han hjälpte upp till eliteserien i år. Kommer ursprungligen från just Manglerud, som likt Anderstorp är en stadsdel för arbetarklassen!

Peter Bäckman: En svensk bland norrmännen. Bäst kondition i laget. En spelare med låg tyngdpunkt som är tuff att möta i närkamperna. Räds ingen och är inte rädd för slagsmål om det behövs. Ställer upp i alla lägen. Har spelat division 4-fotboll  Umeålaget Tegs SK. Nu värvad till Norge. Son till den nu bortgångne legendariske kusken Ulf Bäckman.


Nu är det upp till President Palani att bedöma om någon av dessa kan vara aktuella. Själv tar jag semester efter ett långt scoutande. Återkommer med nya inlägg inom kort!

/ V

Kommentarer
Postat av: #62

Hansen tror jag mycket på, men samtidigt har jag en dålig magkänsla över att han och Palani inte kommer dra jämnt med varandra då båda vill vara stjärnor och lagets pretty boy.. Men en klar fördel att han kommer från arbetarklassen.



Jesper Hoel tycker jag verkar intressant då han lirat med F. Näsvall som alla vet vad han gjorde senast i AIK, men alla var bra killar verkar det som.

2009-05-05 @ 16:06:53
Postat av: Anonym

mkt bra agnarson...

jag ska kolla lite närmare på dessa spelare men för tillfället så kollar vi på andra alternativ,

vill inte nämna namn o deras bakgrund men som sagt så leter vi en super stjärna!

som ska ersätta cheung till nästa år=)

2009-05-05 @ 18:32:35
Postat av: Martin Hansen

God aften,

Som nevnt over er jeg arbetarklassen og har jobbet for alt her i livet, derfor mener jeg at jeg skulle kunne kle meg med nr 10 med stort hell.

Denne Palani har jeg hørt er bra, så jeg tror det er plass til 2



Må også innrømme at for 3 år siden sto jeg foran mål i power-play for Sparta Sarpsborg med Kent Lindberg på kanten og Micke Berg bak mål. Ble mye mål på den rekka dette året:-)



MS go MS go MS go go go...

MS= Manglerud Star= Norges beste lag

2009-05-05 @ 20:02:36
Postat av: Fredrik

Mycket intressant med Norrmän som eventuellt ska spela med oss. Se bara på vilken succe det blivit för Mats Zuccarello Aasen och Per-^Åge "Chef" Skröder! Kan inte misslyckas!

2009-05-06 @ 19:03:43
Postat av: #62

Skulle gärna se att hansen drog på sig den gula tröjan...Palani kanske petar sig själv nu?

2009-05-08 @ 16:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0