När kadabret kom ut

Utanför Skiftes är det skyfall. Regnet som vi passerade utanför Jönköping har kommit till Norrland. Likaså Bergen BK. Sovplatserna har varit många. Tält, hotel, minibuss, bagagelucka kryddades med gipsyroom. Tillbaka till vardagen och sängarna så kan vi konstatera att resan var helt sagolik.

Strax efter 17.00, Torsdag eftermiddag rullade Cheung och hyrbussen in på Jacks parkering. Redan då kunde man konstatera att tidsplanen inte skulle hålla. Klassiskt BBK:are att ha svårt med tiden! Det fick President Palani känna på då vi mötte upp honom dryga timmen försent i Stockholm. Även Jerker Lindh utsattes för detta. Cheung hade skrivit i tidsplanen att ses 20.00 på Fredagen. Bussen rullade in i Hässleholm 23.00.

Inga sura miner trots förseningarna och båda killarna mötte upp oss andra med ett glatt humör. Jerker överaskade oss alla med en kadaber i magen. Ett citat som kom att bli legendariskt under helgen. Att han dessutom erhöll bästa frisyr, samt beachlook fick hela gruppen i harmoni. Vi hade anlänt för att segra!

Bussen rullade in 03.30 i Åhus. Första matchen skulle spelas 10.20 dagen efter. Att dessutom flertalet spelare och journalister var på lyset gjorde en redan frustrerad Cheung allt mer frustrerad. Det skulle visa sig gå utmärkt ändå. Största baksmällan fick Pont. Halsfluss och en inställd cup var flaskans baksida.

Trots att turneringen slutade tidigare än väntat(kvartsfinal) så var helgen fantastisk. Många citat, bilder, filmer och händelser som kommer bli klassiska för gänget som åkte. Tyvärr för min del(Pont) så missade jag hela Lördagen. Södertälje resan var grym. Denna bättre. Frågan är vad nästa resa blir och om den kan slå denna. Ska mycket till iaf.

Vilka funderingar har vi haft under resan och vad har vi lärt oss?

- Att kadabrar i magen inte är något att leka med. Vad kadabret var vet ingen. Men ryktas om en snigel som tillslut kom ut.

- Att av de 280 mil och ca. 30 h som spenderades i minibuss var Cheung nervös och förbannad i 29 1/2. Han var endast lugn sista halvtimmen då han insåg att bussen skulle klara sig.

- Att wienerbröd är som godast kl 06.00 på morgonen, rykandes och nygjorda.

- Att Erik Lundgren är en maskin. Hela Torsdagen läste han. Fredag likaså. Söndag inget undantag. Att han sedan gick in i den berömda läsväggen var inte helt oväntat.

- Att man ska vara hänsynslös i sitt sms-raggande. På ett sätt som bara turkar kan vara.

- Vad var det i maten som fick Pont att panikbajsa längs e4an? Spekulationerna säger crypto.

- Var fanns den berömda ålen som vi skulle äta? Ingen vet. Det vi dock vet är att det är en av de tre synderna i Åhus.

- Sist men inte minst att "Dover Calais" är den bästa senska låt som någonsin gjorts. Eller hur Fredrik "monstret" Enberg?



Om två helger drar den mindre smickrande GOE INVITAIONAL igång. Bergen BK ställer givetvis upp. Bergen BK går givetvis för guld. Revanschsugna efter utgången i kvarten. Bergkvist, Palani och Cheung har börjat ladda om batterierna. Pont har laddat sitt länge nu. Det blir ett BBK som ska göra livet surt för Bergman och co.

Och att slippa spendera en natt i Flogsta, det känns fantastiskt!

Samuel Pont


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0