Uppladdningen har börjat



Bergen BK:s förberedelser har startat inför helgens avresa ner till skånska prärien och Åhusstrand Beach Soccer.

På måndagskvällen vankades lagmiddag hemma hos William Grenholm. Stämningen var på topp och det gick inte ta miste på den stora hunger som finns i gruppen efter en femte raka titel.

Några av sakerna som fastslogs under aftonen var att BBK ska genomföra minst ett träningspass på Boviken de närmsta dagarna.

Minibussen som ska ta laget genom landet börjar rulla kl 18 torsdag kväll,. Sedan väntar övernattning hos Cheung i Uppsala sent på natten.

Dagen därpå plockas president Osman Palani och Jerker Bäckström upp i Stockholm, och roadtripen fortsätter längs E4 och östkusten.

På fredagen kommer laget campa i tält vid stranden, för att senare övergå till hotell på lördagen.



Lördagen blir också startskottet för BBK:s del i turneringen, som i år har lockat hela 48 deltagande lag i gruppen Herr Aktiv.

Sammanlagt blir det alltså åtta sexlagsgrupper, där de fyra främsta i respektive grupp går vidare till A-slutspel på söndagen.

Gruppspelet ser ut enligt följande för Bergens del:

9/7 kl 10:20: Bergen BK - Los Blancos

12:00: Beställningsvara - Bergen BK

14:20: Bergen BK - Boys of Baden-Baden

16:00: Avenyn United FC - Bergen BK

18:20: Bergen BK - Bredabäcks AIS

Sportjournalisten Viktor "Wike" Agnarsson och jag, Erik Lundgren, följer med Bergen på resan och ansvarar för liveuppdateringen och pressbiten här på bloggen.

En helsideartikel om Bergens medverkan i Åhusstrand Beach Soccer kommer därefter publiceras i Norran under början av nästa vecka.

En kartläggning av BBK:s motstånd i gruppspelet kommer senare nu under veckan!

Erik L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0