Förstaplatsen säkrad


Bergen BK är klara gruppspelsvinnare i Åhusstrand Beach Soccer efter att ha slagit Bredabäcks AIS med klara 4-0.

Det blev en drömstart på tillställningen och tillika ett riktigt drömmål signerat Anders Cheung, som drog på en riktig rökare rätt upp i vänstra krysset (se bild ovan).
- Jag gick på kraft och ville att den skulle gå lågt och studsa. Det var riktigt skönt att se den gå in i krysset, säger Cheung.
BBK bjöd på en extremt offensiv och underhållande fotboll. Det var inget snack om vilket lag som skulle ro hem den här drabbningen. I minut 6 ökade Olov Bergkvist på ledningen efter en snygg framspelning av Cheung.
I andra halvlekens inledning sköt William Grenholm in 3-0. Petter Johansson avslutade sedan målskyttet genom att distinkt slå in bollen lågt vid bortre burgaveln.
Segern innebär att BBK vinner sin grupp på totalt 13 poäng genom de fyra vinsterna och en oavgjord. Och det görs även med en målskillnad på imponerande 17-4
- Fantastiskt skönt. Det känns avslappnande, men ändå inte. Jag är väldigt nöjd med det vi åstadkommit under gruppspelet. Det var en ganska grupp utan några dåliga lag, men som kanske ser lite missvisande ut om man tittar på tabellen, säger Cheung.

Nu väntar Sjöbolaget Beachboys för BBK i A-slutspelets sextondelsfinal. Matchen spelas imorgon kl 11.40.

Beachboys slutade på fjärde plats i grupp 4 och lyckades bara vinna en match i sitt gruppspel.
Men det gäller för BBK att inte underskatta motståndet, och gå in som om det vore vilken match som helst.
Förutsättningarna ser i alla fall betydligt bättre ut än om man hade tvingats möta ettan från en annan grupp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0