Etapp 2 - Sundsvall-Uppsala

Strax utanför Sundsvalls stadskärna fick en bilist bakom vår röda minibuss nog.. och körde om oss på höger (!) sida. Samme svarade med att tuta, vilket uppenbarligen gjorde föraren ännu argare. När han längre fram var i stånd med att svänga vänster i en korsning sträckte han ut långfingret.

Då vi passerat Hudiksvall öppnade motorvägen upp sig och trafiken avtog, vilket ledde till en perfekt möjlighet att accelerera. Pont Laisfeldt gasade på och låg stundtals uppe i så höga hastigheter som 150-160 km i timmen!

I baksätet började Cheung störa sig på att det tagits allt för lite bilder under resans gång. Det ledde till en kraftig fotoorgie med både den ena och den andra kameran. Även ett videoinlägg kom till stånd senare när Cheung och Wille flyttat till framsätet, och tillsammans med Samme nynnade åt låtar av Veronica Maggio och ett franskt hiphopband.

Det skulle visa sig att Bergen lyckades hålla tidsschemat. Just omkring klockan 2 på natten kom vi fram mot Uppsala och kunde parkera minibussen ett stenkast ifrån Cheungs studentlägenhet.

I skrivande stund har Samme, Wille och Enberg redan hunnit gå och lägga sig.

Samtidigt pågick det nyligen en spännande match mellan Olov Bergqvist och Petter Johansson i FIFA 11 på Xbox. Det såg länge ut att sluta 1-1 och gå mot en rysande förlängning, men på övertid kunde Olov avgöra med sitt Bayer Leverkusen mot Petters Napoli.

Annars väntar nu några timmars sömn före avresan går vidare mot huvudstaden. Bergen kommer käka lunch på den omtalade restaurangen Mongolian, som är kända för sin riktigt goda buffé. Det ryktas även om att Wille planerar ett stopp på Kolmården utanför Norrköping.

Det ser emellertid inte längre ut som att BBK kommer plocka upp president Osman Palani och Jerker Bäckström i Sthlm. Det sägs att båda två kommer att ta sig ner till Skåne på eget bevåg. Något som kanske är lika bra, eftersom det skulle bli så otroligt trångt i minibussen med elva man.

BBK:s fullständiga manskap möts istället samman imorgon kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0