Beach

Om bara två helger så vankas det en beachtunering i Södertälje. Spelartruppen är nu spikad efter att målvakten Fredrik Enberg lämnat klartecken. Ännu en nyhet med helgen är att representanter från från förbundet kommer att titta på och ta ut en grupp på 64 man som ska på ett landslagsläger för beachlandslaget. Vi ska här på bloggen presentera truppen och bedöma alla individers chans till landslagsspel.

Mv:

Fredrik Enberg85%.
Fredrik har längden, räckvidden, storleken, reflexerna, fötterna och vinnarskallen. Han har allt som en bra målvakt ska ha och hade han velat hade han redan spelat i superettan minst! För att gå långt krävs en målvakt i Enbergs kaliber.

Utespelare:
Olov Bergkvist 85%.
Bergkvist är en fenomenal beachspelare och lagets absolut viktigaste spelare. Fysiskt enormt bra med ett fantastiskt skott. Accepterar inte en förlust och höjer spelarna i sin omgivning. Given för ett landslagsläger!

William Grenholm 70%
Grenholm är en oerhört klok och arbetsvillig tvåvägsspelare. Bra tillslag med högerfoten och börjat bygga på sig lite muskler, framförallt på vänsterbiceps. Ger aldrig upp och vinner mycket boll. Uppfostrad på "garden".

Anders Cheung 40-100%
Cheung är en fantastisk beachspelare med sitt tillslag, låga tyngdpunkt, vändningar i sanden, spelsinne och sin internationella touch. Men är inte lika vältränad som förr och skadebenägen. En Cheung i toppform är given i ett landslag men eftersom han sköter träningen själv i uppsala så vet vi inte riktigt formen och därav bedömningen.

Samuel Pont Laisfeldt 50%
Likt Cheung något otränad. En vältränad Pont är en man för landslaget men är inte hundra på topp. Men formen kommer mer och mer och det är i fysiken Pont har sina styrkor som target. Även bra huvudspelare och klok spelare. Är med Palani de som leder laget.

Jerker Lindh 50%
"J-dog" är en artist och en konstnär på planen. Besitter en gudabenådad bollkänsla och speluppfattning. Finterna är av högsta klass. Jerker är en målskytt av rang och dessutom fantastisk i det defensiva spelet med sina patenterade brytningar. Lindh är smal och hal som en ål och bra huvudspelare.

Osman Palani 0-100%
Palani har ett oerhört dåligt rykte om sig och som fotbollsspelare och därför är han oerhört svårbedömd. I BBK är han given och vi tycker han bör vara det för ett landslag också. Han har ett skott med vänstern som är oehört imponerande och fascinerande. Hans defensiv är enastående och han är en ledare på planen. Han dirigerar och höjer sina medspelare samtidigt som han får motståndarna frustrerade och ut balans med sitt trash-talk. Hans plus/minus är alltid i toppskikten och betyder väldigt mycket för BBK.

Med andra ord har samtliga spelare en väldigt bra chans att komma till ett läger. Men folk har aldrig gillat BBK och ifrågasätter ständigt spelarnas egenskaper trots att man vinner match efter match. Bergen går och tror stenhårt på seger trots rykten om att Djurgården ska ha ett lag vilket bara är en tändvätska. Rajalakso bör nog inte ställa upp!!!


Kommentarer
Postat av: bergkvist

Tommy Holmlund: 110%

Blir troligtvis inte aktuell som spelare (men han skulle nog klara det också) men som massör, kiropraktiker och Gud så är t-bone given i vilket landslag som helst.

Håller ni med?

2010-11-14 @ 17:59:28
Postat av: Sara

Pont 100 %

2010-11-26 @ 22:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0