aik, se och lär

http://www.youtube.com/watch?v=B0MI2U_O8OU


Får AIK möt HV i slutspelet, ja då är det inge snack om saken. Martin Thörnberg ska plockas liksom Claude Lemiux plockades av Detroit efter en ful tackling någon match innan på Kris Draper som sydde i princip hela ansiktet. Jyri Marttinen får ta tag i det där nu, inte bara åka och tjafsa med killen utan verkligen spöa skiten ur honom. Skulle det hända så spelar det ingen roll hur resultatet går, bara att Thörnberg inte kan fullfölja matchserien ut.

Vi kan ta BBK som ett utmärkt exempel. Om någon, säg David Rundblad i IFK Jyrgen skulle kapa cheung brutalt så denne skadar sig. Vilka skulle vi då skicka in? Jo Samme, John Edström men framförallt Osman Palani som sägs vara en av världens mest brutala och jobbiga spelare att möta. Fråga Dan Burlin bara! Han räds verkligen inte att ta en fight då han har klumpar på skallen och tvillingarna, men det mest respektingivande måste ändå vara "Osman blicken".

Skulle någon i damlaget skadas av en motståndare så har vi Viktoria "vickan" Lindqvist som finns där precis som Osman och McCarty. Hon älskar när det hettar till och räds inte att gå på motståndarlagets största tjej och buse. Fantastiskt!

Så Jyri, hoppas du lär dig något och ger igen på Thörnberg och inte bara åker omkring och se han dela ut bentacklingar på "dimi". Skärpning!! Se videon innan slutspelet börjar.





#62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0