MÅNDAG 290609

Hallå, som man kunnat läsa i tidgare inlägg så har Anders Cheung blivit kritiserad för sin dåliga fysiska status och visst kan ryktet stämma till viss del. Det har även surrats omkring runt om i stan att det var en Cheung i dålig harmoni och självförtroende som kom hem från Uppsala tidigare denna månad men det förnekas starkt!!!

Samuel Pont som är Palanis högra hand har fått order att få tillbaka den "rätta" Cheung, dvs kvick liten kines med ett enormt självförtroende så under måndagen så for dessa två herrar ut på ett två timmar långt pass idag. Snabbhet och styrka stod på schemat och efter ha kört ett bra pass för explosiviteten så var det hård magträning och ben/spänst som väntade.

Cheung ska enligt Pont ha sett bättre ut än förväntat och det låter mycket bra tycker Osman. Efter passet blev det en gemensam dusch, men kanske framförallt en gemensam middag där klyftpotatis, kebab, mycket god sallad och vitlökssås som båda åt med glädje. Efterrätten var den också av högsta kvalité så Cheung är helt klart snart den gamla vanliga Cheung vi brukar se.

Imorgon tisdag väntar ett konditionspass med Oscar "brun" Burström för dessa två gentlemän.


#62

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0