Bergen BK. Citatens klubb?

Bergen BK börjar att bli  en citatmakarnas klubb. När trevliga företeelsen Trästockfestivalen äger rum i staden blir det ofta långa och trevliga promenader med BBK-folk längs A-torps härliga gator när nätterna börjar övergå till morgon.

Den senaste veckan har samtalen intensifierats och det råder en glad stämning och man märker inte alls av att den allvarstyngda uppgiften att försvara sitt guld i GOE Invitational ligger rätt runt hörnet. Och som alla vet, när stämningen är hög kommer också det mesta av det bästa ur citatsynpunkt. Här följer några höjdare så långt:

- Jag får orgasm i stjärten av den här sadeln!

Anders Cheung när han provcyklar Agnarssons cykel som enligt utsago ska ha konstruerats på tidigt 30-tal.

- Det är lungt! Trodde det var ett spädbarn på trehjuling!

Jerker B när han kört förbi en ekorre som kom hoppandes på vägen. Hade det varit vinter hade nog bilfärden slutat i diket eftersom han parerade kraftigt i sista stund inför ögonen på överraskade passagerare.

- Jag står här i bara kalsonger!

En nöjd O Palani kl 01.30 i ett av Skiftesgatans trapphus utanför sin dörr. Fyra BBK-are stannade till på sin väg hem från Trästock då de fick syn på presidenten som kikade ut från sitt sovrum.


Nu ser alla fram emot kvällens träning och efter det blir det gemensam färd till en arbetarklassens hjälte, Mikael Wiehe, som uppträder kl. 20 på Nordanåområdet.

Och kom ihåg, det är semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0