beach dag 1

Idag kl 10.00 så var det avspark på Bovikens sandstrand. För BBK så hade de premiären kl 11.00 mot Tigers Travel som man inte hade en aning om vad och vilka spelare de skulle delta med. Svaret blev gamla spelare med meriter från högre serier med mycket rutin och visst hade BBK problem. Redan efter 20 sekunder så låg man under och med fem min kvar låg man under med 4-2. Därefter visade killarna en oerhörd moral och matchen slutade 4-4 efter att Cheung och Olov gjort mål. Leo och William gjorde även de mål och efter matchen så var det ändå ganska nöjda miner bland BBK spelarna.

Nästa match väntade kl 14.00 mot fjolårsvinnarna Bitch Boys som är en mycket tuff motståndare. Killarna gick upp och köpte sig varsitt strandmål och tog sig en pisspaus i skogen. Pont Laisfeldt hann även prata lite med media där han enligt uppgifter ska ha sagt "Skulle vi ta av oss tröjorna skulle vi locka mest publik av alla lag". Det tror jag alla är beredd att hålla med om.

Kl 14.00 så stod då BBK och Bitch Boys på varsin sida planen och klunsen vanns av Osman om avsparken. Redan där visade BBK vad som väntade och efter en kanon start med 2-0 ledning så började killarna tappa fokus. Efter ett självmål av Osman och ett inkastmål!!?? av Bitch Boys så var ställningen 2-2 men spelarna visade återigen prov på en fantastisk moral och matchen slutade till slut 8-3 till Bergen efter mål av Osman 4, Olov 2, Cheung 2. Det var en gedigen insatts av BBK, om man bortser från de få minuterna man slappnade av och fortsätter mann såhär så kommer vilket lag som helst få det mycket svåtr mot A-torps stolthet.

Efter matchen så samlades laget och såg sin största rival och kunkurent Bovinken Buccaners ta sig vidare från sig grupp och under dagen har det blivit mycket trash talk lagen emellan där Pont två gånger snackat ner Buccaners i högtalarna och Osman trashade Danne Burlin under deras match.

Imorgon så väntar sista gruppspels matchen mot FC Parceros och det står mellan BBk och Tigers Travel som van mot FC Parceros med 3-0 och ställningen är denna:

Bergen BK      12-7  +5 4p
Tigers Travel  7-4    +3 4p
Bitch Boys       7-11  -4 3p
FC Parceros   3-7    -4 0p

Som vi lärt oss idag så kan Bergens stjärnor inte glassa runt och tro man är bäst för då kommer målen i baken utan man måste fortsätta ta jobbet och hålla fokus så då kommer laget nå stora framgångar!



#62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0