Scoutning österut

Bergen BK jagar spelare som aldrig förr. Winka, DC, storebror Hasslow, sorken, Joakim Johansson osv. Alla dessa spelare är duktiga och professionella spelare som skulle passa in i Bergens spelartrupp.

Just nu är ledningen mest intresserade av små och tekniska spelare, därav orsaken till all uppståndelse kring tekniske Winka. Denna Winka är en spelartyp som Bergen försökt få fram på många, många år. Men misslyckats. Sådana spelare växer inte på träd om man säger så.

I och med att delar av Bergens ledning ska på den kinesiska nyårsfesten, hoppas man kunna knyta kontakt med några agenter från östasien.

- Vi vet av egna experimentella forskningar att östasiater har det spelsinne och teknik, som är mest lik Winkas, säger presidenten Palani.

Kung fu

Mer info om detta kommer senare.
#19


Kommentarer
Postat av: F.Lindgren

Samme Point Guard-Laisfeldt jag har nu suttit och bedömt att er förening snart kan vara redo att möta Falket IK i en välgörenhetsmatch, där pengarna kommer att gå till Falkets hemmarena Falket IP.



I sommar kommer den numera årliga Falket IK-cup återigen att anordnas och ni är välkommna att anmäla er till den så småningom. I fjol var den en succé med åtta deltagande lag.

Ciao/Goran Pandev

2009-01-30 @ 09:32:11
URL: http://www.sportsidan.com/default.asp?1553

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0