Pingis

I det tidigare inlägget så nämnde vi att BBK ganska enkelt vann mot lillebror GOE i Pingis med siffrorna 15-10 där vårt pingisess Olof Ringkvist fick göra debut i den gula matchtröjan och gjorde det näst intill felfritt. Däremot så spelade lagets förstarankade spelare Anders Cheung långt under sin förmåga men vi lyckades ändå vinna relativt enkelt för att lagets unga orutinerade spelare William Grenholm visade upp ett storspel och vann fyra av sina matcher, däribland mot GOEs "stjärna" Jacob Hasslow i första matchen. STORT!!

Spelarna som deltog och deras facit:

Olof ringkvist
4 segrar - 1 förlust




William Grenholm
4-1



Jerker Bäckström
3-2



Samuel Pont Laisfeldt
3-2



Anders Cheung( Tyvär ingen bild med matchtröja)
2-3



Utöver singelmatcherna så spelades två dbbelmatcher som publiken tyckte var väldigt underhållande. I den första dubbelmatchen så var det Ringkvist och Cheung som spelade och som de gjorde det. GOEs Bergman och Hasslow hade inte en chans.

Till den andra matchen ställde BBK upp med det fruktade dubbelparet J.Lindh och Pont Laisfeldt och de gick planenligt fram till en 2-0 ledning och 3-0 ledning i tredje setet. Alla räknade med seger, likaså spelarna och GOEs par med Lagerkvist och Lindgren vände och vann! Slarvigt av Pont Lindh.


Ringkvist (inlånad matchtröja)                           J. Lindh
Cheung                                                                     Pont 
                                
                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0