Medlare i Dubai

Alla inom Bergen BK vet hur viktigt det är att ha bra relationer till folk flest och framförallt till sina fans och sponsorer.

En dålig relation, kan vara en för mycket. Dåliga rykten kan börja spridas och i slutändan kan det innebära att klubbens just nu eminenta rykte runt om i världen svärtas ner. Sådant vill klubbledningen naturligtvis undvika.

Därför har jag, i samråd med President Palani, bestämt mig för att resa ner till den mångkulturella metropolen Dubai. Där befinner sig för närvarande Jonas Desai. En man som är välkänd för de flesta. Han har precis släppt sin första skiva och producerat sin första video till låten Time Machine som är ett verk helt i svartvitt.

Anledningen till att jag åker ner härstammar från en händelse som ägde rum på facebook för någon vecka sedan. En av klubbens stjärnor, Pont Laisfeldt, kommenterade en bild på Jonas där han antydde att Desai verkade ha blivit tjock. Nämnas bör att Desai nog aldrig varit mer tränad än då denna bild togs. Herr Desai gillade inte alls den spydiga kommentaren och fick faktiskt Pont till att be om ursäkt. Något  som visar att Desai bör bemötas med en viss respekt.

Men det ska också sägas att  man på klubbens vägnar  är stolta över att Pont tog sig tid till att be om ursäkt! Sådant förtjänar cred.

Men om det skulle återstå några eventulla oklarheter så vill vi  fortast möjligt utradera dessa. Därför åker jag dit på en kombinerad semester och intervjuresa. Räkna med ett laddat inlägg söndagen den 8 mars, direkt från ett soligt Dubai.

På återhörande.

/Viktor


Kommentarer
Postat av: spännande

ska bli intressant att höra hur desai lever sina dagar popsjärna

2009-02-18 @ 16:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0