Lagets busar

Det ser väldigt bra ut för BBK inför kommande sommar. Lag som GOE tror att det är rätt taktik att snacka skit om lagets bad guy Osman Palani på deras hemsida och säger saker som inte bör nämnas men vi ska nog se i sommar på deras cup vem som kmmer stå för vad en sagt. En Osman i förbannat tillstånd kan vara det värsta som finns att möta, fråga Danne Burlin i Skellefteå FF och han räds inte för att bryta sitt eget ben bara för att plocka den kaxige motståndaren. Otroligt skönt att vara i samma förening som honom.



Vi har även John Edström som jag tror ingen i GOE ens vågar tänka tanken i att gå in i en duell mot denna best!

Men dessa killar har ju fått konkurens av Samuel Pont Laisfeldt som alltid haft det i sig men inte tagit steget ut riktigt än. Under dagens tunering i Umeå så delade han ut två fantastiska tacklingar. En på Täfteås målvakt som blev rosenrasande för han förlorade duellen och den andra smällen var den bättre smällen. En Ersboda spelare petar förbi Samuel som vänder sig om, springer ikapp killen och ger honom en fin axel. Ersboda backen har inget att sätte emot 90 kg Pont och flyger rakt in i sargen och sitter fast som ett klistermärke och Ersbodaspelarna accepterade inte detta och började skrika och Pont hej vilt. Under detta tumult får Pont ett felaktigt gult kort.

Ska även nämnas att Pont är nyrakad så han lämnade "björkarnas stad" med stor respekt.



-  Det är bra att utnyttja sina styrkor. I samme ser jag styrkorna i hans fantastisk fysiska kropp, framförallt "röven".


- Samme har bara på några veckor utvecklats från en gris till buse. Det är sådana spelare som behövs i bergens spelartrupp just nu och winka/östasiater. Just nu har vi samme, Osman och John och behöver därför inga fler busar har Ander Cheung sagt på en presskonferens i Uppsala inför hundratals tyskar tidigare i afton.

#62


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0