Hockey

Hallå!
Jag och Jerker var ute igår och spelade hockey på sörböleskolan. Vi ville vässa formen inför en ev. kommande hockeymatch. Allt gick väldigt bra och vi spelade länge fram tills Jerkers mage sa stop och behövde tömmas.

På sedvanligt vis var J:Lindh Mats Sundin och gjorde det med bravur med de klassiska "sudden" dragningarna vid frilägen där man sprätter upp pucken i nättacket med en backhand. Dock är han lite mer som Erik Forsell med allt annat, en klok liten center.



Pont däremot var lite av Marian Hossa med ett fantastiskt handledsskott som adelsmärke. Många puckar som satt stenhårt i taket. Däremot en skridskoåkning som Renberg, lite tung i sidled. Normalt brukar SPL vara en stabil tvåvägs back som Jyri Marttinen men inte igår.


Sen undrar jag om någon är sugen på att streaka som vår förebild Frank the tank gör i filmen old school? Han är en levande legend för oss, framförallt Palani. För er alla som inte vet vad streaka innebär så ska jag förklara kort och gott. Man far ut och springer naken!!


Frank the tank

Kommentarer
Postat av: Anonym

asså sudden o will=) kan de bli bättre?

2009-02-04 @ 18:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0