Alexander Lindgren

Det händer mycket nu i BBK:s förening, framförallt har man värvat många damspelare och fått en gästbloggare och eventuellt en ny spelare i Viktor Agnarsson men det har varit ganska tyst annars om herrlaget. Fram till nu!

Vi är väldigt nöjda med att presentera att strikern Alexander Lindgren har signat på ett nytt kontrakt på 1+1 år för BBK. Alexander är en av få som inte kommer från Anderstorp, bor på A-torp eller har ett ursprung från ett annat land men detta är en drömspelare för BBK.

"Alle" har en fantastisk inställning och ger ALLTID 110% på planen vilket smittar av sig till de lite mer loja invandrarna när det går tungt för laget, vilket det aldrig gör men. Dessutom är han en extraordinär målskytt och har alltid haft ett utmärkt samarbete med Pont på topp. Spelaren själv säger såhär:

- Det är otroligt skönt att äntligen ha skrivit på ett nytt kontrakt med Bergen BK. GOE hörde av sig tidigare i år men det har aldrig riktigt varit ett hett alternativ. Bergen har alltid varit nummer 1 för mig och nu ska vi satsa stenhårt för Beach tuneringen i sommar och GOEs cup också. Är verkligen taggad till tusen för en fortsättning med BBK.




Joakim Johansson är också en spelare som ryktas vara påväg till Bergen BK och han har ungefär samma ursprung som "Alle" men vi är väldigt mån om att värva honom från GOE. Han har precis lika bra inställning som Alexander, enda skillnaden är han brunkar på längs ena kortsidan som ytterback. Just nu är "Jocke" kontraktlös efter att INTE skrivit på för GOE framför mina ögon. Ledningen har varit i kontakt med Joakim idag och det var väldigt positiva vibbar efter samtalet.

- Johansson var väldigt glad över att vi ringde och hörde av oss, samt berättade vårat stora intresse för honom. På frågan om BBK var intressant svarade han genast oja!!! Riktigt stort att höra. Vi ska även prata lite mer inom kort.

Bloggen fick tag på "Jocke" som satt och studerade.

- Självklart att Bergen BK är en intressant klubb med många bra spelare och det lockar givetvis att få chansen att spela med sådana spelare. Man höjer sig även själv då och jag känner att jag behöver det för min utveckling säger Johansson.

- Som jag sagt tidigare så kretsar ju 99% av GOE runt Jacob Hasslow som iofs gör ett hyfsat jobb men det känns inte som en hit. För det första är Hasslow en pajas och för det andra så funkar inte det konceptet. Kolla på BBK. De har en stark ledning där alla får vara med och tycka till innan presidenten gör sitt val och vilken klubb är bättre? avslutar Jocke innan studierna måste återupptas.



Bloggen har förgäves sökt Palani utan att nå honom för några kommentarer men det kommer senare. En till sak som talar för att Johansson ska bli en BBK:are är att spelarfrun Hilda Karlsson har ett förflutet på Anderstorp och har tidigare sagt vilken klubb hon vill att Jocke ska representera.

#62

Kommentarer
Postat av: Jane

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeahhh! Lagfest snart?

2009-02-06 @ 10:05:00
Postat av: Jane

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeahhh! Lagfest snart?

2009-02-06 @ 10:05:01
Postat av: mmmm

vadå vill du ha kuk?

2009-02-06 @ 14:16:37
Postat av: #62

Fråga vickan som är festansvarig om det blir lagfest snart

2009-02-06 @ 17:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0