Nyförvärv!!!!

Idag fick sig bloggen ett samtal med den mytomspunne preisdenten Osman Palani över telefonen och det var en mycket glad och harmonisk kurd som var på andra sidan luren. Han som brukar vara tyst och tillbakadragen som Lasse Johansson hade några bra nyheter idag så jag passade på med en liten intervju i det som egentligen bara var ett vanligt samtal.

- Osman, du låter gladare än på mycket länge, har något nytt hänt i BBK?

- Det stämmer svarar Osman blixtsnabbt och tillägger att vi lyckades skriva kontrakt med två nya spelare igår, Denice Wiklund och Angelica Ericsson!


- Det låter som två väldigt bra förvärv, vill du presentera damerna lite mer?

- Ja absolut!

- När det gäller Angelica så är det ett 3års kontrakt som hon har skrivit under. En supertalang som vi har följt ganska länge och äntligen lyckats att knyta till oss  säger en nöjd Palani.


- Hur ser hennes roll ut i laget då?

- Hon är värvad som målvakt men bli inte överraskade om ni får se hon ta plats i bergens backlinje i sommar, för hon är fantastisk duktigt som mittback också. Stor stark mittback som trivs bäst när det är grinigt på plan.

Lägger inga fingrar i mellan när det gäller närkampsspelet och spelar ibland på gränsen till brutalt.

Alla forwards värsta mardröm och jag måste erkänna att hon påminner ganska mycket om mig själv i yngre dar.


- Oj, en Palani i yngre dar tycker jag imponerar!

- Vi är verkligen nöjda med att vi lyckats sugna henne. Det är en karaktär spelare med rätt attityd och inställning och jag ser verkligen framemot att se hon i BBK tröjan i framtiden.

Vi tror mycket på Angelica och det kommer att bli jätte roligt att följa hennes framgångar i BBK.




- Men vad har du att säga om Denice Wiklund då?


- Denice är en fantastisk fotbolls spelare med näsa för mål, skjuter först och frågar sen! Som alla andra stora målskyttar.

En karaktär spelare med en underbar inställning som kommer att tillföra laget massor me energi och rutin.


Kommer att bli en förebild för dem yngre spelarna både på och utanför plan och vi är otroligt glada över att ha lyckats värva en sån profil till föreningen.


- Jag måste erkänna att denna värvning slog ner som en bomb! Hur lyckades ni värva henne?

- Förstår det, men vi har ju givetvis hållt ett öga på Denice under en lång period nu och har alltid visat vårt intresse, för spelare i hennes kaliber växer direkt inte på träd. Men förut har vi aldrig kommit så långt i förhandlingarna, mycket pga att hon haft annat för sig som tex ett utlands sejour förra året, samt att dansen tagit en stor plats i hennes liv.


- Nu så var tillfället rätt eller?

-Ja! Vi tog kontakt med henne för enbart några dagar sen och vibbarna var dem rätta direkt den här gången och efter att vi hörde av oss har det gått väldigt fort mycket tack vara att det har funnits ett stort intresse från båda hållen.

Denice ser som sagt slutet på väldigt framgångsrikt karriär och en sejour i BBK tröjan skulle bli den ultimata avslutningen mummlar Palani om.


Spelaren själv säger såhär:

"Jag kan inte förstå att det är sant. Ända sen man tog sina första steg och började sparka på gummibollen i trädgården så har målet alltid varit att få spela för en sån storklubb som Bergen BK.

Och nu när man ser slutet på sin karriär och vet att man får avsluta den i BBK så känns allt som bara en sjuk dröm.

Jag ska ta vara på varenda sekund för det är det här som man strävat åt i alla år.

Alla träningspass all svett all slit! Nu lever jag i drömmen och jag ska fortsätta att drömma vidare"



- Förutom dessa två spelare så är vi i kontakt med tre damspelare till, varav en är en ung supertalang men mer säger jag inte i dagsläget. I herrlaget har det varit tyst ett tag men nu ser den sista pusslbiten att falla på plats. Vi är mycket nära med att skriva på det sista kontraktet med en riktig drömspelare.

Sen vill bloggen passa på att hälsa spelarna välkomna till drömmarnas klubb, Bergen BK!!

#62


Kommentarer
Postat av: mmmm

denice kaN vara snyggast i stan?

2009-04-09 @ 22:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0