Jonken

Pont och Cheung sågs under helgen stå och prata med Jonas Berglund, kanske mest känd som "Jonken". Jonken som såg mer fit än på länge och har lagt upp sin försäsongsträning väldigt bra inför kommande beach-tunering. Killen representerar Boviken Buccaners, ett lag som tippades vinna förra årets upplaga och innehåller spelare som bröderna Desai bl.a. och BBK är en skräckmotståndare för dem. Alla kommer väl ihåg fööra årets bästa match mellan oss två?


- Boviken Buccaners kommer ännu bättre förbereda till sommaren med ett par importer utanför den lokala fotbollen ska  Jonas ha sagt lite retfullt till Pont-Cheung.

Killarna kontrade med att vi har några nyförvärv som kommer att passa in perfekt till vår spelfilosofi, tunga grisar som går in stenhårt och Jonken vet vad vi pratar om då han och resten av Buccabers fick smaka på John Edström, Samuel Pont och Osman Palanis tunga fysiska och fula (Palani) spelstil. Men man kan lugnt konstatera att årets upplaga ser ut att bli ännu bättre i år!!

Lillebror Jonas Desai uttrycker sig såhär inför årets beach:

"Hoppas de andrar reglerna sa att det inte blir sa mycket kontakt. Det ska vara mer baserat pa teknik och cykelsparkar."

Låter lite väl mesigt tycker vi i BBK och njuter av att höra Desai säga detta då vi vet att han kommer undvika närkamperna i år!



Sen blir det ju en väldigt intressant match i matchen mellan Desai och Osman om vem som är hårigast!

#62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0