Anderstorp står stadigt i ekonomiska kristider




Hej igen.

Det var ett tag sedan. Jag hoppas att ni har förstående för att jag inte har skrivit här inne på ett tag. Det har varit mycket nu i dessa kristider. Scoutandet i Norge har flutit på bra men det är liksom inte bara att publicera nyheter under dagens förhållanden i den rådande ekonomikrisen. Allt som publiceras måste stämma till 100 %, annars kan det få förödande konsekvenser. Inom kort kommer det dock ett resultat av den norska scoutingen här på bloggen!


På Anderstorp har folk för vana att hålla hårt i pengarna. På vårat uppväxtområde förfogar folk inte över de stora resurserna. Materiellt sett ska sägas. Istället är det folks hjärtan och vördnad för andra människor som väger tungt. Oavsett bakgrund, status och etnicitet vill vi att alla ska kunna umgås som i en stor familj. Nu är inte detta realistiskt men förståelsen av att alla människor faktiskt måste behöva känna sig sedda och behövda finns förhoppningsvis hos alla riktiga anderstorpare.

Med detta sagt vill jag poängtera detta påstående med att hålla hårt i pengarna. Eftersom a-torpare sliter hårt och värnar över sina ekonomiska resurser kommer den ekonomiska krisen inte som ett välkommet brev på posten, men det faktum att resurserna inte är överdrivna gör att Atorparna klarar sig igenom denna turbulenta tid på ett relativt bra sätt. Vi kan inte förlora så väldigt mycket när vi inte har så mycket sedan förr. Trots detta är det många som har det tungt och jag hoppas alla a-torpare skänker dessa invånare en tanke!

Trots allt finns det värre katastrofer än en ekonomisk kris. Det får vi inte glömma. Men en kris får aldrig nonchaleras. Ta en rejäl funderare och tänk på vårat bostadsområde och känn stoltheten inom er frodas. Vi är krigare!

/ V

Kommentarer
Postat av: Anonym

inga nya spelare värvda

2009-04-22 @ 19:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0